Gratis verzending vanaf €75,-

Blossom

inner flame

heart

solstice

Expand & shine

De zomer is een periode waarin alles tot volle bloei wil komen, zowel in de natuur als in jou. Het is het seizoen van uitbundigheid en letterlijk en figuurlijk naar buiten gaan. Het is een tijd om eropuit te gaan, in beweging te zijn en plezier te maken. 

Alles komt in het licht te staan en je kunt krachtig – met vuur en passie – optreden in de buitenwereld. Het is een mooie tijd om jouw authentieke eigenheid een meer zichtbare vorm te geven en dit met de buitenwereld te delen. Wat jij in de wereld wil zetten krijgt in deze periode steeds meer vorm; sommige doelen zijn misschien al gerealiseerd en andere kunnen in deze periode nog een extra boost gebruiken. 

 

Wijsheden van Moeder Natuur,
uit: de Slow Calendar

Card Spread

Card spread: Inner flame 

In de Zomer gaan we vooral veel naar buiten, maar alle antwoorden liggen altijd in ons diepere zijn. Deze ‘Inner flame’ card spread nodigt je uit om bewust contact te maken met je binnenwereld en wat zich daar afspeelt. 

“The flower doesn’t dream of the bee. It blossoms and the bee comes.”

Mark Nepo

Mindful Practices

Dankbaarheid; een staat van zijn

Vreugde en genieten zijn een belangrijk onderdeel van de energie van de zomer en zijn o.a. goed om je hart energie te laten stromen. Maar ook tevreden en dankbaar zijn voor wat je allemaal in je leven hebt, dragen hieraan bij.

Heart opening practice

Let your heart speak.. Er is geen betere periode dan de zomer om je hart te volgen, want volgens de oosterse filosofie hoort ons hart bij het vuur element; het element wat tijdens dit seizoen volop aanwezig is. 

Reflectie: Bezinning

Ohh sweet summer vibes.. een paar weken na de zomerzonnewende op 21 juni voel je de energie wat zachter worden. De zomer nodigt je uit om een beetje uit te rusten en meer tijd te nemen voor bezinning, zodat er weer hele mooie, nieuwe dingen kunnen ontstaan voor het najaar.

To Read

Met deze tips breng je jouw vuur element in balans.

Voel jij je snel onrustig, geïrriteerd, of juist lusteloos? Daar hoef je niet gek van op staan te kijken, zeker niet tijdens de zomer. Dit seizoen is een periode waarin de energie op z’n krachtigst is, zowel in de natuur als in jou.

Listen to her whispers 

Softly, quietly 

Seeking your attention 

To share the treasures

She’s been keeping safe

Until you were ready 

– Notes from the heart

Ritueel

Zomerzonnewende ritueel

Op 21 juni is het midzomernacht, de langste dag en de kortste nacht. De zon staat op het hoogste punt en alles om ons heen is in volle groei en bloei; natuurlijke overvloed. En dus een prachtig moment om te vieren.

Mindful Magic Journal

Jouw personal guide om de connectie met jezelf en je intuïtie te versterken, vanuit het ritme van de natuur.

To listen

Free-writing practice

Wat wil er in jou tot bloei komen? 

De zomer is een periode waarin de natuur in volle bloei staat en groei en expansie moeiteloos kan plaatsvinden. Alles komt in het licht te staan en je kunt krachtig – met vuur en passie – optreden in de buitenwereld. Je laat jezelf zien.