13 t/m 19 september

Embrace your Inner Wisdom

Tijdens “Embrace your Inner Wisdom” zijn wij 7 dagen lang jouw online gids om de verbinding met jezelf te versterken vanuit de cycli van moeder natuur. Zodat jij meer kunt vertrouwen op jouw intuïtie en meebewegen in jouw natuurlijke ritme.

Beperkt aantal plekken beschikbaar

Voel jij dat de energie aan het veranderen is? Voel je dat er van alles aan het verschuiven is, maar dat nog niets echt op de juiste plaats staat? En voelt het nog wat lastig om je hieraan over te geven? Dat kan zomaar komen door de overgang waar we nu in zitten.. 

De krachtige yang energie van de zomer neemt steeds wat verder af en maakt plaats voor de zachtere energie van de herfst waarin we – net als de natuur – geleidelijk vertragen en meer naar binnen keren. En dat kan wat confronterend voelen, zeker in een maatschappij waarin de ‘actie-modus’ zo centraal staat en gewaardeerd wordt..

De overgang naar een nieuw seizoen is een krachtige periode om de verbinding met je natuurlijke ritme, en met jezelf, te verdiepen.

We zijn gewend geraakt om te voldoen aan de verwachtingen en het hoge tempo van de maatschappij, maar jouw innerlijke wijsheid vertelt je misschien wel dat dit anders mag en dat jij mag vertrouwen op jouw natuurlijk ritme. Een ritme waarin er ruimte mag zijn voor zowel actie als rust, voor mannelijke als vrouwelijke energie en de balans die ervoor zorgt dat dingen vanuit een natuurlijke flow kunnen ontstaan. 

Misschien voel jij ook al een tijdje dat je meer wilt vertrouwen op jouw innerlijke wijsheid en meer mee wilt bewegen met het ritme van de natuur?

Beperkt aantal plekken beschikbaar

De cycli van moeder natuur hebben ontzettend veel invloed op ons en alles wat we doen. We zijn in ons drukke bestaan alleen geneigd om dit te vergeten. Zonde, want vooral de helende energie van de herfst kan je op een dieper niveau met jezelf en het natuurlijke ritme te verbinden.

Een mooie manier om dit te doen is door mee te bewegen met de energie van moeder natuur in deze periode, waarin thema’s zoals ‘balans opmaken’ en ‘loslaten’ een grote rol spelen.

Ga met ons mee tijdens “Embrace your Inner Wisdom” en ervaar in 7 dagen hoe de cycli van de natuur jou zoveel moois kunnen brengen.

Wat je kunt verwachten:

 • Verdieping in de energie van de herfst en de bijzondere kracht van deze periode
 • Inzicht in de thema’s die de komende maanden spelen en wat ze voor jou kunnen betekenen 
 • Een uitgebreide energie-update over de overgang naar de herfst en specifieke tips hoe jij de energie van dit seizoen benut. 
 • 4x een online live sessie met ons en één van onze externe teachers 
 • Fijne oefeningen en reflectieopdrachten die je thuis of in de natuur zelf kunt doen
 • En nog veel meer..

Beperkt aantal plekken beschikbaar

Het gaat niet zozeer om iets ‘nieuws’ leren, maar om iets dat al heel lang in jouw systeem zit te ‘herinneren’. Dichterbij  jezelf komen, met behulp van het ritme van moeder natuur.”

Na deze week ervaar jij:

 • Meer verbinding met jezelf, de natuur en je natuurlijke ritme 
 • Volledige helderheid over wat de energie van de herfst voor jou betekent
 • Inzicht in jezelf en hoe je deze wijsheden in jouw leven implementeert  
 • Meer balans, innerlijke rust en zachtheid naar jezelf. 
 • .. zin in deze periode en wat ze jou allemaal kan brengen!

Beperkt aantal plekken beschikbaar

Voorheen zag ik er altijd erg tegenop als het na de zomer weer koud werd en de dagen korter werden. Nu ik me bewust ben van de betekenis van elk seizoen, kijk ik er onwijs naar uit om me tijdens het herfst en winterseizoen meer terug te trekken, stil te staan en op te laden. Het is zo fijn om mezelf nu toestemming te kunnen geven om echt even rustiger aan te doen in een bepaald seizoen.”

Robin van der Aa

Reserveer jouw plek

Je kunt de hele week gewoon vanuit je luie stoel (of een fijne plek in de natuur..) beleven. Kun je niet bij alle live sessies aanwezig zijn vanwege andere verplichtingen? No worries. Je krijgt na afloop de replays toegestuurd en die blijven 14 dagen beschikbaar. We willen je wel uitnodigen om er toch live bij te zijn, want dan kun je ook alle vragen stellen die je hebt. 

Ga mee voor €74,-, jouw eigen prijs: 

Beperkt aantal plekken beschikbaar

Deze bijzondere week is niet gratis, want de kans is groter dat jij de tijd voor jezelf vrij maakt wanneer hier wel een bedrag aan hangt en wij weten hoe waardevol dit voor je gaat zijn. Je kunt nu zelf kiezen wat je op dit moment in jezelf wilt investeren, maar je ontvangt altijd de volledige week.

Flow van deze week

✺ Verdieping in de energetische seizoenen 

✺ Verbind je met de natuur 

✺ Omarm de energie van de herfst 

✺ Loslaten en ruimte creëren 

✺ Transformatie toelaten

Zet in ieder geval deze tijden in je agenda:

Maandag 13 september 19:30 – 20:45 〰️ Opening session (online)

Dinsdag 14 september 19:00-19:45 〰️ Expert session ‘Letting go’ met Breathwork expert Nicky van der Weijden (online)

Donderdag 16 sept 19:30 – 20:15 – Expert session ‘Deep dive into Nature’ –  met Eefje Ludwig van The Forest Bathing Circle (online)

Zondag 19 september 11:00 – 12:15 〰️ Closing & sharing session (online)