gratis 5 daagse

Free Your Inner Witch

Een eeuwenoude natuurwijsheid die we allemaal in ons hebben. Een wijsheid die ongekende krachten in jou tot leven kan brengen. Een wijsheid die je altijd bij je draagt, bewust of onbewust, maar misschien niet altijd de volledige ruimte geeft. Het is tijd om haar te bevrijden en de plek te geven die ze verdient. 

Misschien laat het woord ‘heks’ je rillen, wil je er liever niets van weten, of misschien voel je direct een krachtstroom door je lijf gaan. Het is een term die door de eeuwen heen vergiftigd is, maar die met de terugkomst van mystieke wijsheden in ere hersteld kan worden. 

Het is tijd dat we het goddelijke van vrouw-zijn weer omarmen en haar plek teruggeven. 

In deze gratis journey nemen we je 5 dagen mee op reis om jouw Inner Witch te bevrijden. Om haar de ruimte te geven die ze verdient en stukken in jezelf te (her)ontdekken. 

There’s a magical world
All around us
So close
If we could only feel
And open our eyes
To see it, recognize it
Once again

It’s lifting us
To higher levels
Of our being
Bringing lightness
Grace and ease

Wat is een mooier moment om dat te doen dan tijdens de herfst? De tijd van dieper in je onderbewuste zakken, loslaten en Halloween. 

Ook wij (Emily & Romy) hebben ons lang verstopt en het woord heks vermeden. In onze podcast vertellen we over hoe de oosterse wijsheden – waar onze producten op gebaseerd zijn – ons terug brachten bij de eeuwenoude natuurreligie van de heks en hoe dit een plek heeft in ons moderne dagelijkse bestaan. 

Je luistert hem hier:

“Het gaat om het vrouw-zijn volledig omarmen, de verbinding met de natuur en de mystieke kanten van het leven omarmen. Die drie dingen samen maken voor mij de term ‘heks’ heel compleet..”

– Emily

gratis 5 daagse

Free Your Inner Witch