Gratis verzending vanaf €75,-

Seeds

creativity

inner child

rooting

Mindful Reflection: Innerlijk Kind

Buitenspelen, knutselen, zandkastelen bouwen. Iets doen zonder dat het om het resultaat gaat. Nieuwe dingen proberen, simpelweg omdat je er plezier aan beleeft. Wanneer heb jij dat voor het laatst gedaan?

Een nieuw begin, groei en creativiteit. Het zijn allemaal thema’s die bij de lente horen. Maar ook jouw speelse, innerlijk kind wil graag wat extra liefde in deze periode. Als kind speelden we vaak uren achter elkaar. Zo ontdekten we de wereld om ons heen. Als volwassenen vergeten we dit nog wel eens. En dat terwijl het zo ontzettend goed voor ons is..

Door te spelen geef je je makkelijker over aan het hier en nu en geef je ruimte aan nieuwe ideeën en mogelijkheden. Het vermindert stress, je wordt creatiever èn je (her)ontdekt vaak nieuwe kanten van jezelf.

“Play is the highest form of research” – Albert Einstein

We nodigen je uit om elke dag even te spelen. Zonder doel iets doen, gewoon omdat je het leuk vindt. Haal die kleurpotloden tevoorschijn, doe een dansje in de woonkamer, oefen een toverspreuk, of ga op ontdekkingstocht in de natuur.

Weet je niet waar je moet beginnen? Ga bij jezelf na wat jij als kind het liefste deed, of waar je jou echt blij mee kon maken. Daar bevinden zich de puzzelstukjes..

  • Wat deed jij als klein kind het liefste? 
  • Waar kon je jou als klein kind blij mee maken? 
  • Doe je deze dingen nog steeds nu je volwassen bent?

Deze fijne practice (en heel veel anderen) deelden we een tijdje geleden via onze Monday Mailings. 

Iedere week wat Mindful Magic in je inbox ontvangen? Meld je hier aan.