Gratis verzending vanaf €100,-

Ons verhaal

Wij zijn Emily van Vught en Romy Barendse, founders en conscious creators achter Mindful Magic. Beiden met een eerbied voor moeder natuur, een holistische kijk op het leven en de gewoonte om dingen anders te doen dan anderen.

We hebben beiden jarenlang gestruggled met het voldoen aan de verwachtingen van de wereld om ons heen. Een wereld die steeds sneller gaat en waarin veel mensen de connectie met zichzelf zijn verloren, maar ook met elkaar en moeder natuur. Een wereld waar het rationeel denken belangrijker is dan leven vanuit je gevoel. En dat terwijl je intuïtie alle antwoorden bevat die we nodig hebben om het leven te leiden wat je de meeste voldoening, energie en plezier geeft.

Het meebewegen met de energie van moeder natuur heeft ons, ieder op onze eigen manier, laten ervaren hoe magisch en bevrijdend dit kan zijn en hoeveel kracht en vertrouwen dit geeft. Er is geen verschil tussen ons en de natuur. Wij zijn de natuur en wij geloven erin dat we als mensen geweldige transformaties kunnen doormaken met moeder natuur als belangrijkste gids en spiegel.

De afgelopen jaren zijn we hier steeds op een dieper niveau mee bezig en hebben we ons meer en meer verdiept in deze onderwerpen. We gebruiken het in de manier waarop we ons leven leiden, maar ook in hoe we onze ondernemingen leiden. Het heeft ons zoveel dichterbij onszelf gebracht en daardoor ook meer in verbinding met alles om ons heen. Nu delen we dit met veel liefde met anderen zoals jij. We willen jou laten ervaren hoe je (weer) volledig in je kracht kunt staan, in verbinding met jezelf.

Romy Barendse

Voor Romy is de natuur haar thuis en grootste inspiratiebron. De afgelopen jaren heeft zij gewerkt in de wereld van gezondheid, duurzaamheid en spiritualiteit; met de focus op het creëren van bewustzijn. Eerst vanuit haar rol als communicatie-adviseur en merkstrateeg en de afgelopen jaren als coach waarin ze vrouwen begeleidt om volledig vanuit hun ziel te leven. Dankzij haar sterke mediamieke intuïtie en kennis van psychologie, lichaams- en energiewerk, systemen, natuurvoeding en Oosterse wijsheden zoals Reiki, het taoïsme en de Chinese vijf elementenleer biedt ze hele heldere en to the point begeleiding in de reis door de schaduw naar het licht.

Emily van Vught

Al op jonge leeftijd raakte Emily gefascineerd door de wereld van bloemen en planten en hun helende werking. Na haar masteropleiding aan de TU Delft, werkte ze meerdere jaren als merkstrateeg en art director en als docent branding op de TU Delft. Tegenwoordig creëert ze als brand artist merkidentiteiten en conscious producten waarin ze energie visueel tot leven brengt. De afgelopen jaren verdiepte ze haar intuïtieve kennis in onder andere aura lezen, Sjamanisme, Reiki en Flower essence remedies. Vanuit haar sterke beeldende intuïtie biedt ze een zachte begeleiding in het expressie geven aan de roeping van de ziel.

Ontdek onze producten

Slow Calendar

32,95 29,66

Vertraag en volg je eigen ritme

De Slow Calendar helpt je op een dieper niveau te verbinden met jezelf en moeder natuur. Ze reikt je de handvatten om in te tunen op de energie van de maand en tips om deze ten volste te benutten. Laat deze kalender je dagelijks herinneren om naar je eigen ritme te luisteren.

Mindful Magic Journal

42,95 38,66

Verbind op een dieper niveau met jezelf

De Mindful Magic Journal nodigt je uit om in te checken bij jezelf en helpt je te luisteren naar wat er werkelijk in je leeft. Laat de journal jouw gids zijn om bewust door de energie van de seizoenen te bewegen en je inspireren tot nieuwe inzichten en persoonlijke groei.