Gratis verzending vanaf €75,-

We zijn zo gewend om te hollen. In actie te zijn. Maar daarmee missen we soms zoveel van wat er gebeurt; om ons heen en in onszelf. ⁠⁠

⁠⁠Wat als je bewuster door het leven beweegt. Het leven door je heen laat stromen en ervaart met al je zintuigen. ⁠⁠

⁠⁠Wat als je écht gaat kijken, écht gaat voelen. Naar jezelf, naar de natuur en naar de ander. ⁠⁠

⁠⁠Wat als je telkens weer intuned bij jezelf en diepere lagen ontdekt. En je de verbinding met jezelf en alles om je heen versterkt.⁠⁠

Dan is er ineens zoveel meer.. ⁠⁠

Your natural power

Let the forces of nature⁠⁠
Take you ⁠⁠
To the hidden places⁠⁠
Inside yourself⁠⁠
Allowing you ⁠⁠
To sink deeper ⁠⁠
Into your soul⁠⁠
Finding truth and wisdom⁠⁠
Elevating you ⁠⁠
To higher levels⁠⁠
Of your magical being.⁠⁠

Mindful Magic is jouw gids om de connectie met jezelf en je intuïtie te versterken, terug naar je eigen natuur en het ritme van moeder aarde. Het is tijd om jezelf te bevrijden en het leven vorm te geven vanuit je innerlijke kracht. Zodat jouw magische zijn zich steeds verder kan ontvouwen.

Ons verhaal

Wij zijn Emily van Vught en Romy Barendse, founders en conscious creators achter Mindful Magic. Beiden met een eerbied voor moeder natuur, een holistische kijk op het leven en de gewoonte om dingen anders te doen dan anderen.

We hebben beiden jarenlang gestruggled met het voldoen aan de verwachtingen van de wereld om ons heen. Een wereld die steeds sneller gaat en waarin veel mensen de connectie met zichzelf zijn verloren, maar ook met elkaar en moeder natuur. Een wereld waar het rationeel denken belangrijker is dan leven vanuit je gevoel. En dat terwijl je intuïtie alle antwoorden bevat die we nodig hebben om het leven te leiden wat je de meeste voldoening, energie en plezier geeft.

Het meebewegen met de energie van moeder natuur heeft ons, ieder op onze eigen manier, laten ervaren hoe magisch en bevrijdend dit kan zijn en hoeveel kracht en vertrouwen dit geeft. Er is geen verschil tussen ons en de natuur. Wij zijn de natuur en wij geloven erin dat we als mensen geweldige transformaties kunnen doormaken met moeder natuur als belangrijkste gids. Voorbij de systemen en de gebaande paden, maar dichterbij onze essentie dan ooit.

De afgelopen jaren zijn we hier steeds op een dieper niveau mee bezig en hebben we ons meer en meer verdiept in deze onderwerpen. We gebruiken het in de manier waarop we ons leven leiden, maar ook in hoe we onze ondernemingen leiden. Het heeft ons zoveel dichterbij onszelf gebracht en daardoor ook meer in verbinding met alles om ons heen. Nu delen we dit met veel liefde met anderen zoals jij. We willen jou laten ervaren hoe je (weer) volledig in je kracht kunt staan, in verbinding met jezelf en de grotere wereld om ons heen.

Romy Barendse

Voor Romy is de natuur haar thuis en grootste inspiratiebron. De afgelopen jaren heeft zij gewerkt in de wereld van gezondheid, duurzaamheid en spiritualiteit; met de focus op het creëren van bewustzijn. Eerst vanuit haar rol als communicatie-adviseur en merkstrateeg en de afgelopen jaren als coach waarin ze vrouwen begeleidt om volledig vanuit hun ziel te leven. Dankzij haar sterke mediamieke intuïtie en kennis van psychologie, lichaams- en energiewerk, systemen, natuurvoeding en Oosterse wijsheden zoals Reiki, het taoïsme en de Chinese vijf elementenleer biedt ze hele heldere en to the point begeleiding in de reis door de schaduw naar het licht.

Emily van Vught

Al op jonge leeftijd raakte Emily gefascineerd door de wereld van bloemen en planten en hun helende werking. Na haar masteropleiding aan de TU Delft, werkte ze meerdere jaren als merkstrateeg en art director en als docent branding op de TU Delft. Tegenwoordig creëert ze als brand artist merkidentiteiten en conscious producten waarin ze energie visueel tot leven brengt. De afgelopen jaren verdiepte ze haar intuïtieve kennis in onder andere aura lezen, Sjamanisme, Reiki en Flower essence remedies. Vanuit haar sterke beeldende intuïtie biedt ze een zachte begeleiding in het expressie geven aan de roeping van de ziel.

Ontdek de magie

Mindful Magic Journal

Jouw personal guide om de connectie met jezelf en je intuïtie te versterken, vanuit het ritme van moeder natuur.

Slow Calendar

De kalender die je helpt te vertragen en te voelen wat er speelt; in de natuur en in jou. Zodat je op een dieper niveau contact kunt maken met jezelf en de wereld om je heen.