Gratis verzending vanaf €75,-

Ons verhaal

Wij zijn Emily van Vught (‘91) en Romy Barendse (‘91). Twee ondernemers die business & spiritualiteit combineren. Beiden met een fascinatie voor een holistische manier van leven en dingen anders doen dan anderen. Samen zijn wij sinds 2020 de founders en conscious creators van Mindful Magic.

We hebben zelf jarenlang gestruggeld met het voldoen aan de verwachtingen van de wereld om ons heen. Een wereld die steeds sneller gaat en waarin steeds meer mensen de connectie met zichzelf en met elkaar lijken te verliezen, maar ook met moeder natuur. Een wereld waarin het rationeel denken belangrijker is dan leven vanuit je gevoel. En dat terwijl je intuïtie alle antwoorden bevat die je nodig hebt om het leven te leiden wat je de grootste vervulling geeft.

Het meebewegen met de energie van moeder natuur heeft ons, ieder op onze eigen manier, laten ervaren hoe magisch dit kan zijn en hoeveel kracht en vertrouwen dit geeft.

De afgelopen jaren zijn we hier steeds op een dieper niveau mee bezig geweest en hebben we ons meer en meer verdiept in deze onderwerpen. We gebruiken het in de manier waarop we ons leven leiden, maar ook in hoe we onze bedrijven runnen. Het heeft ons zoveel dichter bij onszelf gebracht en daardoor ook meer in verbinding met alles om ons heen. Nu delen we dit met veel liefde met anderen zoals jij, en hopen we dat het jou ook heel veel moois mag brengen.

Met Mindful Magic zijn we jouw gids om weer in contact te komen met je gevoel en ruimte te maken voor dat waar we in deze tijd zoveel behoefte aan hebben: de transformatie richting zachtheid, liefde, intuïtie,  innerlijke rust en balans. We willen jou laten ervaren hoe je (weer) volledig in je kracht kunt staan en in verbinding met jezelf, de mensen om je heen, de natuur en de grotere wereld om ons heen.

Ga je mee op reis?

Romy Barendse

Voor Romy is de natuur haar thuis en grootste inspiratiebron. De afgelopen jaren heeft zij gewerkt in de wereld van gezondheid, duurzaamheid en spiritualiteit; altijd met een grote liefde voor het creëren van bewustzijn. Eerst vanuit haar rol als communicatieadviseur en merkstrateeg en de afgelopen jaren als holistisch coach, met een achtergrond in psychologie, lichaamswerk, natuurvoeding en oosterse wijsheden zoals Reiki, het taoïsme en de Chinese vijf elementenleer. Romy’s kennis op dit gebied raakte Emily en het werd een geliefd onderwerp tijdens hun gesprekken en sparringsessies. Al snel ontstond de Slow Calendar en in 2021 richtten zij samen Mindful Magic op. Binnen Mindful Magic is Romy de vrouw achter de woorden.

Emily van Vught

Al vanaf jonge leeftijd raakte Emily gefascineerd door de wereld van bloemen en planten en de werking die ze op ons hebben. Na haar masteropleiding Strategic Product Design aan de TU Delft, werkte ze meerdere jaren als merkstrateeg en art director bij branding agencies en als docent op de TU Delft, en momenteel als zelfstandig brand designer. In haar werkwijze combineert ze haar strategische achtergrond met een holistische kijk op de wereld en haar sterk ontwikkelde intuïtie. De afgelopen jaren heeft ze zich verder ontwikkeld met onder andere de opleiding Intuïtie Practitioner, Reiki en Bach Bloesem therapie. Binnen Mindful Magic is Emily de vrouw achter het (grafisch) ontwerp en de productie.